SKRIVET: 2010-10-30, kl 23:10:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

det är så logiskt, alla fattar utom jag

sitter hemma mathilda for just. vi började lyssna på petter och dom här två låtarna kan jag inte få ur huvudet. finns några rader i dom här som jag relaterar till just nu.


SKRIVET: 2010-10-30, kl 17:59:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

dum av dig

går kvällen var både skit kul och ledsam. idag har jag inte gjort mycket. mathilda kom över och hjälpte mig, tack för hjälpen jätte snällt av dig! har tjänat på mig riktigt många vuxenpoäng, har gjort mat och diskat:) är trött och seg sen igår så ikväll blir det att chilla. måste springa och hämta min tandborste hos rebban också. saknar den gillar inte reserven lika mycket. imorgon hoppas jag på att få en lite roligare dag. men förmodligen blir den sorlig för på måndag far rebban till london. kommer sakna dig som tusan!♥

SKRIVET: 2010-10-28, kl 19:55:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

we will grow

sitter hos rebban och hon är lite ledsen nu. hon råkade nämligen stänga ner hennes franska utan att ha sparat det så hon måste göra om allt. synd om henne.. i veckan har jag varit på äventyr? nee har varit på stan och shoppat lite iallafall. imorgon ska jag klä ut mig som resten. dom som har tur få se, eller så kan jag ju berätta det sen. blev för några timmar sen ganska så jätte ägd... vissa har nämligen varit och ätit buffé på sportsbaren och sen farit på hockeyn som pågår nu. ikväll sak jag inte göra mycket sitta här med rebban och göra hennes naglar också.


mats i sin signaturpose

SKRIVET: 2010-10-24, kl 15:22:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

nyhamn dop och söndag igen (åldern suger)

denna helg har varit fullbokad för min del. fredag var det ju nyhamn som stekte! fan vad kul det var. lördag var det dop och kväll hos oscar. idag har jag varit på fika hos mormor och morfar. nu sitter jag här hemma hos rebban och summerar hela fredagskvällen. hände mycket konstigt och roligt :D ikväll blir det att vara med mina flickor och fredde-.- haha nee skoja bara fredde är ju en riktig lirare! sak sitta och beklaga mig över min ålder i några år till bara sen är allt bra.


 




SKRIVET: 2010-10-19, kl 22:41:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

19 okt

ännu en dag spenderad i hemmet (illa). har gjort läxa hela dagen hur som helst känns faktiskt inte bra bara väldigt tråkigt. rebecka och mathilda kom över efter skolan vi snacka skit som vanligt, och så kollade vi på supporter grejer. kom fram till att jag ska köpa en tjocktröja och trosor, sen önska mig en flagga i julklapp. nova kom hem med ett halsband som hon hade gjort på dagis till mig. mycket fint har nu haft på mig det sen jag fick det. nej nu ska jag forsätta med plugget -.- Godnatt
¨





SKRIVET: 2010-10-14, kl 17:37:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

14 okt

igår blev en sen kväll. stannade i stan med mathilda vi var med emelie. sen kom sara och richard, och sen även harpa och elias. vi gjorde inte så mycket, emn jag var duktig och gjorde kaffe iallafall. mathilda och jag åkte med tio i tian hem, så var hemma halv elva sen var det duschen och sängen. har varit super trött hela dagen fattar inte. jobbet var bra idag med, men har fortfarande cp ont i handleden. ikväll ska jag sova hos mormor och morfar blir skönt. nu vet jag inte vad jag ska göra men nånting ska jag väl kunna komma på.


haha nu blir mamma glad? (mamma och morbror)

SKRIVET: 2010-10-12, kl 22:53:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Café Kanel

idag hade jag verkligen svårt att få mig upp, det var ju hur kallt som helst. hann då med allt på morgonen nog för att det inte är mycket men. såg fel på klockan så var helt säker på att den var tjugo i så gick ut till bussen, för att sen upptäcka att den bara är tjugofemi. frös som en liten kyckling. trivs jätte bra på kanel super mysigt och jätte snälla är dom där också. ikväll har jag varit med tjejerna (rebecka,mathilda & amanda) vi såg fotbollen. det var ju hur pinsamt som helst! ne hockey tror jag att jag håller mig till. och sen såg vi ju despret så klart ;) nu ska jag gå i duschen och sen krypa till sängs, börjar tio imorgon så lite sovmorgon får jag kanske. Godnatt

SKRIVET: 2010-10-10, kl 22:47:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

22:49

kom nyss hem från rebecka. vi såg ingen film utan kollade igenom alla hennes bilder på datan, hon har ju inte lite bilder om vi säger så. sen spela vi bönspelet med olivia och hennes mamma, rebecka förlora vi fick 22 och hon bara 20. men såklart det första hon gjorde var att ljuga för fredde, hon var även påväg att börja gråta som vanligt när hon förlora. efter det så spela jag, olivia och rebecka dam0a. efter det mötte mamma upp mig med melker och nu sitter jag här ska ta och fixa håret för imorgon och sen blir det sängen. Godnatt

SKRIVET: 2010-10-10, kl 19:22:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

@rebecka

sitter nu hos rebecka på hennes rum. vi har nyss fått dom dåliga nyheterna om att våran favvo tjej inte kan komma :( vi hade ju tänkt att gå men inte blev det heller som vanligt latar vi oss för fullt. ikväll blir det nog data och sen vet jag itne kan ju fråga henne här och nu. hon vet inte kanske film vad vet jag. ska nog sova ganska tidigt haha men så blir det ju aldrig spelar inegn roll om man lägger sig åtta. nu ska jag hitta några smaskiga bilder på hennes data

PEACE som alla coola säger;)












Sommarbilder några få från förra året och massa från detta år dom två finaste sommarna i mitt liv med mina favvo brudar :)(L)

SKRIVET: 2010-10-10, kl 14:54:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

10 okt

igår såg jag P.S i love you. den va hur sorglig som helst grät hela filmen, riktigt bra va den. innan det så var jag hos rebecka med mathilda och amanda. vi fixa det sista inför nyhamn så nu är allt färdigt och 21 har redan tackat ja TAGGAD. idag ska jag inte göra mycket vara med mathilda och rebecka senare vet jag iallafall. imorgon är första prao dagen. ska vara på Café kanel. ni kan ju titta förbi om ni har lust hoppas det går bra. ville ju först vara på waynes men dom hade redan någon. nu ska jag ta och äta lite har ätit en kaka idag så lite makaroner ska bli gott.

SKRIVET: 2010-10-08, kl 18:08:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

pain is a way of life

ikväll blir det kväll med den andra sjuklingen mathilda. blir nog film kan jag tänka mig. idag har vait en väldigt lugn dag, sovit och lyssnat på musik bara. kan inte vänta på att det blir den 22 och sen den 27 för då far jag ju till moster. blir skönt att fara och sysselsätta mig med annat. har inte så mycket emr att säga förutom att på måndag ska jag köpa skor! hitta ett par kandidater på scorett men vi ser.
Ha det gött ikväll :)


finfin kväll var detta ;D

SKRIVET: 2010-10-08, kl 15:46:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

höst

den nedslagna tiden kommer med hösten så är det bara.
man får som leta efter dom där små ljusen.
ibland är det väldigt svårt att hitta dom.
därför är det lätt att bara släppa allt

SKRIVET: 2010-10-07, kl 17:03:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

7 okt

jag är verkligen dålig på att blogga. jag måste som sitta och läsa andras bloggar för att bli inspirerad att skriva. idag var det hemmadag för mig fantastiskt roligt... haha upptäckte på fb att fanny en gammal klasskamrat till mig har taggat ett klassfoto från femman inte vackert xD nu är allt fixat till den 22okt är jag TAGGAD eller vad?;) sen på novemberlovet hoppas jag att min moster (marie mammas bff) är frisk nog så att jag kan vara med henne. senare blir det mathilda time :)


kan ni hitta mig?;P