SKRIVET: 2010-09-23, kl 23:13:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

wiiihooo!

Skellefteå vann matchen mot Modo :D! 4-1 till det bästa laget ;D ska ta och plugga lite till sen duscha sen sängen och sova längtar...

SKRIVET: 2010-09-14, kl 18:36:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Veckan

Onsdag: se innebandy med mathilda
Torsdag: HOCKEY! första matchen
Fredag: Mot sthlm
Lördag: kalas för farmor
Söndag: hemgång mot norr igen
Måndag: LEDIG blir nog stan

INOM ALLA DAGAR PLUGG..

SKRIVET: 2010-09-14, kl 15:40:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

september

idag har det varit skola som vanligt. mitt liv stavas just nu PLUGG! usch vad mycket det är i skolan nu känns det som. måste nog skriva en lista på alla saker jag måste göra annars kommer jag förmodligen glömma mer än hälften. igår va det trerättersmiddag hemma hos mathilda jag och hon komponera hela grejen. kunde it gå när jaa hade ätit jag rullade. vi såg också film och hade det trevligt. det var bara jag, mathilda, rebecka och amme men vi åt nog för trettio personer med tanke på hur vi alla kände oss efter (som vi rulla som sagt). for hem vid tio hinner lägga mig i sängen och då messar mathilda och frågar om jag vill sova där. det var nämligen bara hon och amme hemma. for dit sov där vaknade tjugo i åtta (börjar åtta). ikväll blir de idol hemma hos mathilda. emn nu ska jag ta och plugga......






tror jag trampar på för många A brunnar.

SKRIVET: 2010-09-09, kl 16:20:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

det är upp till dig nu.

idag va det skolfotot har en dålig känsla men men det blir väl bra hoppas jag haha dör om jag blir helt fucked up på bilden. annars har skoldagen varit som vanligt typ. imorgon är det friluftsdag, sen blir det till anna-ida för att fixa för kvällen. vi ska vara några från klassen och basta, bada och spela prata ha kul hemma hos henne. nej nu ska jag ta och äta sen fara till anna-ida.
PEACE









valet är ditt.
glöm inte att jag är vid din sida oavsett vad som händer hoppas att du känner samma (L)

SKRIVET: 2010-09-04, kl 13:24:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

mat!

äter lunch just nu blev lite sent men. gjorde den själv också vuxenpoäng till mig alltså. vi hade korvstroganoff i kylen så värmde det men fanns inga kolhydrater till så gjorde makisar. haha lite konstigt men ris är så svårt och jobbigt tycker jag och sen tar det längre tid. väntar på att anna-ida ska ringa så om du ser detta väntar jag ;)
PEACE

SKRIVET: 2010-09-04, kl 11:25:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

where the lines overlap

hallå hallå vaknade vid halv nio idag. fattar inte hur man kan vakna så tidigt men kan ha att göra med mina småsyskon? igår blev väl både pinsamt och sjukt... haha jag och anna-ida drar nog ner på lanet ikväll med. har inte gjort någonting idag såg narnia med nova och carl sen har jag hängt framför denna sak. ska nog ta och duscha närsomhelst.