SKRIVET: 2010-04-30, kl 15:45:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Valborg!

Tagga ikväll eller vad?! Har varit hemma idag är förkyld, kände att om jag ska orka vara vid liv idag så måste jag sova mycket. Snart kommer flickorna vi ska grilla sen blir det brasa, sen party hos Linda! Vet inte vad jag ska ha på mej men skulle få låna nånting av Nonstop tack och lov. Drog failen igår jag och Josef missa bussen till JB. Så han ringde och sa att vi borde ta bussen som gick på tio min. Och så blev det också, när vi kom till stan däremot så orka vi inte ta nästa buss dit bort så vi traska till Balder. Där satt vi ett tag tills Mathilda och Emelie kom då gick vi och åt mat. Sen så kom klassen, dom åt sen for vi hem med bussen. Amanda åkte samma buss så även Viktor, satt och prata med honom trevligt :) Nej nu måste jag gå och börja fixa mej för ikväll. Ha super roligt alla puss puss ;D!

SKRIVET: 2010-04-27, kl 22:52:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

kexet här inatt

Uppstigningen skedde tjugo över sju idag. Hann ändå duscha, blåsa håret och platta det. Kom precis i tid till musiken. Som vi ska skriva en låt på i grupper hoppas det går bra. Hålet i tre timmar var även idag jag, Anna-Ida och Martin satt och tjocka. Matte provet blev flyttat till torsdag nästa vecka tack och lov, vet inte hur det hade gått annars. Efter skolan for jag hem till AI, vi rensa graderoben och så fixa jag henne hår och smink. For sen till stan med mamma föra att skifta däcken på cityverkstaden. Dom är super trevliga där så ni vet där bilen paja. For sen ut för att möta Anton, slutade med att jag, Alice, Emma och Jocke for till Emma. Vi satt på chattroulette.com och videochatta med randoms skit kul haha :D Just nu sitter jag här med Kexet hon ska sova här!(Super taggad!!) Måste plugga till Kroppsboken provet sen om jag orkar xD Nej men måste göra det men vi hörs imorgon Kyss.


SKRIVET: 2010-04-26, kl 17:19:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag

Idag vakna jag sju av mej själv!:o Helt otroligt om jag får säga det själv. Kom tio min innan vi börja så det va chill. Skolan idag har varit soft, på lunch rasten va vi ute. Några spela basket, och jag, Robin, Frida och Alice satt och chilla på bänken. Efter ett tag bestämmde Robin sej för att dra fram bänken i solen, så då satt vi där och sola härligt! Fick inte godkännt på kemi provet, men det va väntat för hade inte plugga så. Efter skolan for jag och Emma för att sätta oss nånstan och prata ikapp oss lite, va ett tag sen nämligen. Ikväll hoppas jag att Kexet, Nonstop, Emma, Anton och jag kan va skulle va kul. Är lite stressad över skolan som jag nu har varit i två veckor typ. Nej sommarlovet ska komma nu känns det som. Men det är inte länge kvar nu, sen så kommer vi ha massa k-dagar också ;D På torsdag ska vi fara till JB (John Bauer) är inte så taggad men får väl funka. Slänger nog kanske in ett till inlägg senare när jag har kommit ner till ro i sängen.

SKRIVET: 2010-04-26, kl 17:01:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skor

Här är de skor jag köpte förra veckan fick mina från Nelly idag ;)


Din Sko 299:-

Nelly 199:-

Din Sko 299:-
(Ursäkta den dåliga kvallan på bilderna)

SKRIVET: 2010-04-25, kl 23:31:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kan inte sova!

Haha kan inte somna har typ inte försökt men orkar inte heller xD

TJEJLISTA
1. Har du ett par rosa string?
Ja
2. Vem var den senaste du pussade? Carl
3. Vad har du för bhstorlek ? 70 B
4. Trivs du med det? Ja
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? Ingen aning orkar inte räkna heller
7. Vad gjorde du inatt? Kolla på film och sovde
8. Och i förrgår natt? Sydde och sovde
9. Vad gör du innan du ska sova? Sitter vid datan eller läser
10. Kan du prata med din mamma om allt? Absolut allt
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? För mamma
12. Har du varit gravid? Nej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Om jag hade en, och ifall jag varit äldre typ tio år
14. Choklad eller glass? Glass
15. Push-up eller T-shirtbh? Push-up
16. String eller hipsters? Boxer?;)
17. klackskor eller gymnastikskor? Klackar såklart
18. Kjol/klänning eller jeans? Tights det skönaste ever!

1. Ålder? Snart 15
2. Personlighet? Glad, gillar att ha kontroll.
3. Stjärntecken? Jungfru
4. Lyckonummer? 2
5. Tror du på något? Vet inte om jag tror på Gud?
6. Min favoritbok? Om jag kunde drömma
7. Min favoritdag? Fredag o Lördag
8. Gillar du godis? I små mängder
9. Favoritmat?
Sushi
10. Min favoritfilm? Twilight o Arn
11. Liknar du en kändis? Inte vad jag vet? Nån som tycker det?
12. Bästa låten i världen just nu? Alex Lamberts cover på Everybody knows
13. Favoritfärg? Beror på humöret
14. Favoritdrink? Ingenaning
15. Ogillar? Falska
16. Gillar? Postiva människor
17. Skostorlek? 38
18. Vad gör du när du är arg? Skriker eller gråter
19. Är du snäll?
När jag vill så
20. Vem älskar du mest i hela världen? Min familj

SKRIVET: 2010-04-25, kl 22:52:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Be sure u never ever scream

Ikväll har jag varit med Mathilda, Rebecka och Amanda. Vi har varit i Sebbes lägenhet och kollat på Dead silence, usch vad obehaglig. Den handlade om buktalardockor och det fanns en ramsa med i den som gick så här:
Beware the stare of Mary Shaw
She had no children, only dolls
And if you see her in your dreams
Be sure you never, ever scream.
Huva säger jag bara. Plugga inget idag vilket va ganska dumt men orkar inte. Just nu ligger jag i sängen och kollar på tv samtidigt som jag bloggar :D Imorgon är det skola som vanligt, vad jag längtar till sommarlovet! Bara slippa tänka på skola och hur mycket saker man har att göra. Fick ett klagomål på att jag skrivit om när jag blev dålig igår natt, kan ju bara säga det att skriver bara sanningen. Nu ska jag ta och kolla på tv samtidigt som jag ska försöka somna. Ska nämligen ta mej upp imorgon och platta det fördärvade håret. God natt och skrik inte nu om ni ser Mary Shaw. Haha håller på att skrämma upp mej själv nu vi hörs ;)

SKRIVET: 2010-04-25, kl 14:59:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Goddag

Vakna nyss, men jag trodde klockan var typ åtta eller nå så förskökte somna om. Natten till lördag vakna jag klockan tre av att jag mådde illa försökter somna om men var tvungen att gå ner å spy. Tog sen ner mina saker och en hink vid soffan, va jätte trött så försökte sova men mådde illa. Jag låg i princip resten av natten och vänta på att jag skulle spy. När jag vakna senare på morgonen hade jag ont i huvet men mådde inte lika illa. Blev bra senare mot kvällen, Kexet ringde och fråga om jag ville se film med henne och Amanda (hennes syster). Trots att jag varit dålig ville dom va med mej. Det slutade med att det blev en super mysig kväll med film vi såg, Paranormal activity, American virgin och American pie book of love. Idag vet jag inte riktigt vad som händer men ska plugga iallafall :(
Vi höres


SKRIVET: 2010-04-23, kl 23:39:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Disturbia

Just nu sitter jag och kollar på Disturbia på 5:an riktigt bra är den. Drog till stan efter skolan men fixa till mej lite först, var super risig idag. Gick typ till skolan i en slarvig knut, munkjacka och leggins. På stan köpte jag ett par klackisar super snygga om jag får säga det själv! beställde också ett par skor igår rosa remklackar va det, borde få dom till veckan. Efter stan for vi till min morbror som fyller 42 idag. Vi åt mat och fika jätte gott va det, inga klagomål förutom att man blev för mätt kanske. Blev ingen bio men hinner nog kolla på alla filmer jag vill se iallafall. Har nu bara tagit det lugnt ikväll kolla lite på talang, Salo bruden var ju faktiskt ganska bra. Älskar Robyns nya låt Fembot härlig är den. Sitter just nu och spelar den om och om igen haha. Hoppas på att det blir grillning imorgon även om det är sent påkommet hoppas många kan komma skulle va roligt. Har under dom två veckorna som varit nu tänkt mycket på vår klass. Den är super härlig alla kommer bra överens och har roligt tillsamman, längtar till vi far på klassresa blir ju spårat kul. Nedan här kommer dom snygga bilderna på mej och Isabelle (min syster för er som inte har fatta det xD)



Mys nu alla på den första kvällen av helgen!;)

SKRIVET: 2010-04-23, kl 12:42:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hälsovecka

Just nu sitter jag hemcma med Emma, Markus och Martin. Vi har en väldigt dum hälsovecka just nu, så vi bestämmde oss för att gå hem till mej istället för att delta i promenaden på 5 km. Idag ska jag nog till stan för att se lite bio med Emelie. imorgon blir det förhoppningsvis grillning med ett gäng ;) Nej nu ska vi fortsätta dryg lite vi hörs efter skolan Puss

SKRIVET: 2010-04-22, kl 16:51:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nonstop!

Hejhej! Är på extremt humör just nu vet inte varför men ;) Idag är det ju torsdag så vi har ingen lärare första passet, vilket betyder att jag inte går på det. Så hade historia provet idag gick ganska bra hoppas på vg iallafall. Vi satt ut idag med den här gången under ev, det är ju så sjuk bra väder härligt att man han snälla lärare som låter oss sitta ut (Y). Ikväll ska jag va med Nonstop (Rebecka) hoppas vi är med fler också. Vad vet jag kommentera ni som är sugna på att hänga med oss :) Imorgon är det äntligen FREDAG ska bli så skönt! Hoppas vi kan va hos AI, zebbe ska också komma har inte träffat han än (AIs boy). Nej nu har jag nog inget mer intressant att skriva. Puss ;)


/Nonstop snyggingen ;)

SKRIVET: 2010-04-21, kl 18:11:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

<3

SKRIVET: 2010-04-21, kl 17:34:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag

Halloj! Sitter här i soffan och lyssnar på musik har läst lite bloggar med :) Idag vakna jag sju trött som vanligt, sen skulle jag kliva upp så börjar stiga upp och då känner jag träningsvärken från gymmet igår. Det hela blev inte bättre av att det var styrketest idag på idrotten! Gick inte så super bra för mej men vad hade jag förväntat mej? Hade prov i kroppsboken också det gick faktiskt bättre än väntat nu är det bara å vänta på domen. Tydligen är det så att om man får ig på det hära så får man även en ig varning hem skickad :S Har redan fått i tyska hoppas det blir den enda. På svenskan fick vi sitta ute i solen och läsa hur härligt som helst, vi myste alla som satt där ;) Ska ta och plugga senare till historia provet jag har imorgon, det måste gå bra gillar Tea (läraren) som vi har är kanon. Tycker Kexet och Nonstop ska göra nånting med mej saknar dom fast jag va med dom bara här om dan ;$ Nu ska jag äta så Hooooooj(hatar det uttrycket)

SKRIVET: 2010-04-20, kl 22:29:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

För mycke skola!!

Godkväll! Åhh ni inser inte hur mycket skola jag har just nu. Har kroppsboken prov imorgon, historia på torsdag, nästa onsdag har jag ett till prov i kroppsboken och ska lämna in allt vi ska ha gjort renskrivet, sen på torsdagen är det matte prov, sen ska jag även ha läst ut en bok om tio dagar och gjort två resensioner på den (btw har inte ens läst färdigt det första kapitlet) Va i stan idag och köpte nya skor sen även en blårandig tröja och leggins från gina. Sen som alltid va jag en sväng på Bokia och köpte Sveket den tredje boken i en serie jag läser. Snar har vi prao ser fram imot det ska nog va med Marie (min äldre syster Emelies mamma,även Emanuels mamma) hon jobbar som distriktsköterska men vet inte vars xD Hoppas jag och Linnea kan va där då ska jag förmodligen bo hos min underbara syster Emelie ute i Yttervik då, hon bor där med hund, katt, och fästman. Kom lite sent till musiken, blev så himla sur på mej själv när jag spela gitar gick inge bra har så korta fingrar blir ett stort problem.. Hur som helst gick det inge bra och blev så sur att jag nästan börja böla. Just nu chattar jag med brodern Emanuel han har skaffat nya fäljar till bilen super snyggt blev det! Nä nu ska jag fortsätta att kolla på Cougar town det är bra de. Lovad Annna-Ida att länka min absoluta favorit inom musik just nu Alex Lambert med Everybody knows ;D<3  http://www.youtube.com/watch?v=gYL2-h4jypQ

SKRIVET: 2010-04-16, kl 14:11:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stan!

Tjenare! Nu far jag till stan och träffar Emelie ;) Ses snyggingar (inkluderade Mathilda,Rebecka,Josse) Härliga tjejer som sitter i hjärtat :*<3

SKRIVET: 2010-04-16, kl 11:44:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

FREDAG

Hallå! Nu är det äntligen fredag ;D Ska fara till stan och träffa Emelie efter skolan, har inte träffat den bruden på jätte länge. Just nu har jag lunch rast börjar om en kvart så ska bara slänga in det här har ju inte bloggat på super länge. Vårt internet har varit helt cp har saknat datorn lite faktiskt. Igår va jag på praso, vilket betyder att jag besökte ett program det blev op för mej :) Senare på kvällen va jag med Rebecka, Mathilda, Josse och Krille fick se hans Bmw den va nice. Sitter nu och pratar med Emelie och min mamma har damp!! Måste börja dra till skolan igen så att jag hinner på Engelskan. Måste plugga hur mycket som helst nu hela nästan vecka ligger efter som *** i alla ämnen typ :O vi hörs :*

SKRIVET: 2010-04-06, kl 12:59:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

TJEJ I VÄRLDSKLASS!

Åhhh måste bara berätta om den finaste flickan i världen! Mathilda Lindgren satt och läste hennes blogg nyss hon är så gullig älskar henne (L)! Puss Darling <33

SKRIVET: 2010-04-06, kl 12:33:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Illa

Måste bara bekräfta en fantastiskt äcklig förkylning jag har dragit på mej hostar som gunnel mässing och snorar som Prosit (en av dom sju dvärgarna)

SKRIVET: 2010-04-06, kl 12:30:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma!

Hejsan! Är nu hemma efter en väldigt lång bil resa. Vi kom hem vid halv elva var då jätte konstig i kroppen efter att ha suttit så länge :P Har haft jätte roligt hos Pappa på fredagen va det påskmiddag, super trevligt och en massa god mat har typ ätit för en månad känns det som fy fan!xD På lördagen va vi och körde cross på verkstaden kanon kul :D Isabelle och Emelie va lite flickiga och åkte till Sollentuna centrum, vi for faktiskt dit sen och fika men. På söndagen va vi till Pappas vänner och fika sen for vi till kusinerna. Va jätte trevligt där med och vi fick en till fika xD Johanna (kusin) bor jätte mysigt i en stuga på gården hon hade som ett loft super mysigt (avis eller vad?;P) På vägen hem stannade vi vid Mattias (min syster Emelies fästman) bror och åt mat. Är väldigt imponerad av matlagningen där tumme upp :) Nu sitter jag här och väntar på att det ska bli ett senare klockslag för då kommer nämligen super tjejerna Mathildakexet, Rebeckafiltret och Jossesångfågel :D Då ska jag få dom att hjälpa mej med att ändra designen nu börjar det bli panik!;S Någorlunda mysko dröm jag hade inatt då? Drömmde att en viss Robert Pattinson va hög på nå skit och flasha sej för klassen xD Även att jag körde en yber snygg mercedes är inte säker på vilken modell det va men kan tänka mej att det va e350 coupe fin bil är det kolla bilden nedan bara ;) Nej nu ska jag ta och kolla runt lite vi hörs kanske?

SKRIVET: 2010-04-01, kl 15:20:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sthlm

Tjabba! Ska nu snart fara till min Pappa i Stockholm vi åker bil med Emelie och Mattias (för er som inte vet min syster och hennes fästman) Nu kom som precis så ska fara vilken sekund om helst :) Kommer sakna alla hemma men kommer hem på måndag igen så då ska Mathilda och Rebecka få massor med pussar och kramar!:D<33 Skriver nog när jag är där bort med så vi hörs önska mej lycka till ;)